Ekologiczne chipsy z soczewicy i cebuli
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Smaczne i chrupiące chipsy z soczewicy z cebulką od Le Pain des Fleurs. Źródło włókna. Idealne na aperitif.
Sposób przyjmowania
Do spożycia jako przystawka, jako dodatek do sosów, guacamole itp.
Warunki przechowywania
Przechowywać w suchym miejscu i z dala od światła słonecznego.
Składniki
Mąka z soczewicy* 38%, skrobia ziemniaczana*, mąka ziemniaczana*, przyprawa do cebuli* (maltodekstryna*, cebula* 2,8%, czosnek w proszku*, sól, pieprz*), olej słonecznikowy*, przeciwutleniacz: ekstrakt z rozmarynu*. * Z rolnictwa ekologicznego.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna411 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy8.9 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.8 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe69 g
-
Cukry1.1 g
-
Błonnik pokarmowy5.5 g
-
Białka11 g
-
Sól1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.