Bezglutenowe babeczki o smaku waniliowym
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Nie lubiłem ich. nie smakuje jak babeczki, smakuje jak słone chipsy ziemniaczane.
no me gustaron . no sabe a bizcochos sabe a patatas fritas saladas.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Bezglutenowe babeczki o smaku waniliowym opinii
Based in 1 review
-
5 stars0
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star1
Opis
Pyszny i chrupiący biszkopt o bezglutenowym smaku wanilii do spożycia na śniadanie, przekąskę lub o każdej porze dnia. Idealny do robienia puddingów, ciast i innych wypieków. Źródło włókna.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać zgodnie z upodobaniami konsumenta.
Składniki
Cukier trzcinowy, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, jajko, mąka sojowa, mąka kukurydziana, mąka ryżowa, emulgatory (E-471, E-475), substancje spulchniające: (wodorowęglan sodu i E-450), aromat waniliowy.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna400 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy5.4 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1.6 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe79.1 g
-
Cukry32.3 g
-
Błonnik pokarmowy3.6 g
-
Białka6.9 g
-
Sól1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.