Opakowanie Bułka białkowa podwójnie czekoladowa
-
Bezpieczna płatność z:
Opis
Protein Bun Double Chocolate Cake pyszne ciasto o wysokiej zawartości białka, idealne dla tych, którzy chcą cieszyć się słodką przekąską przy zachowaniu odpowiedniej dawki białka. Ciasto to powstało z mieszanki wysokiej jakości składników, zapewniających intensywny czekoladowy smak.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać o każdej porze dnia.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Olej słonecznikowy, substancja wypełniająca (woda, syrop maltitolowy, maltitol, żelatyna (14%), gorzka czekolada (8%) (pasta kakaowa, maltitol, masło kakaowe, emulgator (lecytyna sojowa), naturalny aromat waniliowy), skrobia modyfikowana, odtłuszczone kakao proszek, stabilizator (glicerol), tłuszcz (masło kakaowe), białko mleka, emulgator (monoglicerydy kwasów tłuszczowych), aromaty, sól, regulator kwasowości (kwas winowy), substancja żelująca (karagen), substancja konserwująca (sorbinian potasu), jajko, mąka pszenna, substancja słodząca: maltitol, gluten pszenny, stabilizator (sorbitol), białko mleka, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), odtłuszczone kakao w proszku, substancje spulchniające (wodorowęglan sodu i difosforan disodu), emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), sól, substancja konserwująca (sorbinian potasu), środki zakwaszające (kwas octowy i kwas mlekowy), aromaty.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna388 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy25.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe4.7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe30.6 g
-
Cukry0.5 g
-
Błonnik pokarmowy6.7 g
-
Białka20 g
-
Sól1.3 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.