Biszkopt proteinowy z kremem jogurtowym
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Niski poziom tłuszczu Nie zawiera więcej niż 3 g tłuszczu na 100 g w przypadku produktu stałego lub 1,5 g tłuszczu na 100 ml w przypadku produktu płynnego.
Opis
Protein Bun Cake Jogurt Cream pyszne ciasto z odrobiną kremu jogurtowego i dużą ilością białka. Ciasto to łączy w sobie gładki i orzeźwiający smak jogurtu z soczystą konsystencją i wysokim profilem odżywczym białka.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać o każdej porze dnia.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Olej słonecznikowy, Krem wypełniający (woda, odtłuszczone mleko fermentowane, fruktooligosacharydy, żelatyna (13%), syrop maltitolowy, masło kakaowe, skrobia modyfikowana, stabilizator (glicerol), białko mleka, regulatory kwasowości (siarczan wapnia i kwas winowy), naturalny aromat, Emulgator (Polysorbat 60), Środek żelujący (Karagen), Środek konserwujący (sorbinian potasu), Jajko, Mąka pszenna, Słodzik (Maltitol), Gluten pszenny, Stabilizator (Sorbitol), Białko mleka, Substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), Odtłuszczone kakao w proszku, Substancje spulchniające (Wodorowęglan sodu i Difosforan disodu), Emulgator (Mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), Sól, Środek konserwujący (sorbinian potasu), Środki zakwaszające (kwas octowy i kwas mlekowy), Aromaty.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna387.5 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy24.5 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe3.9 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe30.7 g
-
Cukry0.5 g
-
Błonnik pokarmowy6.4 g
-
Białka20 g
-
Sól1.26 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.