Sardynia Bretania w sosie pomidorowym na oliwie z oliwek
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Sardynki z Bretanii w sosie pomidorowym z oliwą z oliwek z Phare d'Eckmühl oferują obfite sardynki bretońskie rozpuszczone w bardzo prostym sosie pomidorowo-oliwnym z upraw ekologicznych.
Wskazanie
Sardynki od dawna zarezerwowane są dla mieszkańców obszarów przybrzeżnych ... Te sardynki są starannie selekcjonowane przez personel przeszkolony w rzemiośle technik produkcji. Są one sortowane ręcznie, po raz pierwszy przed gotowaniem i po raz drugi w momencie pakowania, aby zaoferować naszym klientom nienaganną jakość.
Składniki
Dla 100 g:
Przecier pomidorowy (10%), Omega 3 (3 g), Oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia (3%), Woda, Sardynki, Brązowy cukier trzcinowy.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna204 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy15 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe3.9 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe2.7 g
-
Cukry2.7 g
-
Białka14 g
-
Sól1 g
-
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe6.3 g
-
Wielonienasycone kwasy tłuszczowe3.8 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.