Papryka z grilla w oleju
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Grillowane papryki w oleju Dzięki jasnym kolorom oraz mięsistemu i pachnącemu miąższowi latem, grillowana papryka to idealny pomysł, aby wnieść dużo radości na Twój stół i nadać odrobinę nowości nawet najprostszym i codziennym potrawom.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać jako przyprawę do dań makaronowych.
Środki ostrożności
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć najlepiej w ciągu 10 dni.
Warunki przechowywania
Przechowywać w temperaturze pokojowej z dala od źródeł ciepła.
Składniki
Papryka, olej słonecznikowy, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, sól, czosnek, ocet winny, pietruszka, bazylia, papryka chili.
Certyfikat
IT-BIO-006
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna158 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy14.8 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1.57 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe4.1 g
-
Cukry3.94 g
-
Błonnik pokarmowy2.6 g
-
Białka0.91 g
-
Sól1.82 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.