Organiczne bezglutenowe wegańskie allioli
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie zawiera mleka Wskazuje na brak mleka lub przetworów mlecznych, ale może zawierać śladowe ilości.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Wegańskie allioli to typowy sos kuchni śródziemnomorskiej powstały z emulsji oleju i rozgniecionego czosnku. Stosowany jest zwykle jako przyprawa do niektórych potraw lub jako sos podawany osobno.
Wskazanie
Alioli de Sol Natural jest wytwarzany z organicznego czosnku i organicznego oleju słonecznikowego, z nutą soku z cytryny i szczyptą soli morskiej. To aioli bezglutenowe, odpowiednie dla osób z celiakią i wegan, ponieważ nie zawiera składników pochodzenia zwierzęcego. Głównymi właściwościami odżywczymi aioli jest zawartość witamin, ponieważ ten sos, ze względu na główny składnik, jakim jest czosnek, zawiera duże ilości witaminy K.
Składniki
olej słonecznikowy*, woda, czosnek*, sok z cytryny*, sól morska.
(*) Z rolnictwa ekologicznego
Certyfikat
ES-ECO-019-CT Rolnictwo UE/spoza UE
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna682 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy73 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe8.74 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe4.9 g
-
Cukry2.48 g
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka1.3 g
-
Sól2.02 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.