Lekkie, naturalne białko z tuńczyka
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Nie zawiera cukru Zawiera maksymalnie 0,5 g cukrów na 100 g
-
Niski poziom tłuszczu Nie zawiera więcej niż 3 g tłuszczu na 100 g w przypadku produktu stałego lub 1,5 g tłuszczu na 100 ml w przypadku produktu płynnego.
-
Sea Friendly Produkt zawierający ponad 80% składników biodegradowalnych i/lub nieorganicznych
Opis
Naturalne białko z tuńczyka lekkiego firmy Frinsa jest wykonane z lekkiego tuńczyka, który zachowuje cały swój autentyczny smak i konsystencję, w towarzystwie jedynie wody i soli, dzięki czemu wszystkie jego właściwości są praktycznie nienaruszone.
Wskazanie
Wykonany z całego kawałka bez skrawków z brzucha jasnego tuńczyka żółtopłetwego o wadze powyżej 10 kilogramów.
- Ekskluzywny proces konserwowania surowego, który zachowuje właściwości tuńczyka, a także zmiękcza i przyspiesza jego trawienie.
- Idealny dla sportowców, osób na diecie białkowej lub dla zdrowej diety.
Sposób przyjmowania
Zaleca się smakować bezpośrednio według gustu konsumenta.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Lekki tuńczyk, woda, sól.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna117 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.6 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczoweg
-
Cukryg
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka28 g
-
Sól1.5 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.