Filety z makreli w krystalicznej oliwie z oliwek
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Błękitna ryba par excellence, makrela kantabryjska jest przygotowywana ręcznie, z dbałością i ekologiczną oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Wskazanie
Wielka niewiadoma Morza Kantabryjskiego, czasami mylona z makrelą, to kolejny wspaniały produkt, który daje nam nasze morze i jest przygotowywany z troską. Ten słoik filetów z makreli w oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia jest dedykowany miłośnikom głęboko morskich smaków. Dzięki temu te polędwiczki o niezwykłej osobowości będą towarzyszyć smacznym daniom, takim jak pieczone warzywa, ryż, pizza czy makaron w zbilansowanej i pożywnej diecie.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywanie według gustu konsumenta
Warunki przechowywania
Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Składniki
Makrela, ekologiczna oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia i sól.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna208 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy12.8 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe2.02 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczoweg
-
Cukryg
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka21.9 g
-
Sól1.9 g
-
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe9.52 g
-
Wielonienasycone kwasy tłuszczowe1.16 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.