Filety anchois w oliwie z oliwek z puszki
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Opis
Filety anchois w oliwie z oliwek w puszkach pochodzą zawsze z Morza Kantabryjskiego. W puszce pozostają miękkie, bardziej całe i bardzo łatwo je wydobyć. Jedyną wadą jest to, że szybko znikają, nigdy nie zostaje ani jedna!
Wskazanie
Filety z anchois prezentowane są czyste, bez brody iz doskonałym punktem soli, aby nie straciły smaku po leżakowaniu w beczkach przez co najmniej 6 miesięcy; fabryka zepsuta dziewczyna.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywanie według gustu konsumenta
Warunki przechowywania
Zachowaj zimną krew.
Składniki
anchois (Engraulis Encrasicholus), oliwa z oliwek (37,5%) i sól.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna217 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy13 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1.8 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczoweg
-
Cukryg
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka25 g
-
Sól16 g
-
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe9.2 g
-
Wielonienasycone kwasy tłuszczowe0.9 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.