Ekstra ekologiczne palone drewno piquillo
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Papryka konserwowa pozyskiwana z owoców Capsicum Annuum L. (odmiana piquillo), z upraw ekologicznych. Wszystkie składniki zostały poddane starannej selekcji i starannemu procesowi produkcyjnemu, co zaowocowało produktem najwyższej jakości.
Wskazanie
Waga netto to 185g, a po odsączeniu 165g.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać zgodnie z upodobaniami konsumenta.
Środki ostrożności
Nie zaleca się zabezpieczania dzieci poniżej pierwszego roku życia.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Okres trwałości: 5 lat od daty produkcji w normalnych warunkach.
Po otwarciu przechowywać w chłodzie i spożyć w ciągu 4 dni.
Składniki
Pieprz Piquillo*, Woda, Cukier trzcinowy*, Sól, Kwas: kwas cytrynowy.
(*) Produkty z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ES-ECO-035-RI
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna41.6 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.3 g
-
Nasycone kwasy tłuszczoweg
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe8 g
-
Cukry5.7 g
-
Błonnik pokarmowy2.4 g
-
Białka1.2 g
-
Sól0.2 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.