Ekologiczne filety z anchois
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Ekologiczne filety z anchois opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Filety z sardeli w oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia z upraw ekologicznych. Filety z sardeli z łowisk Zatoki Biskajskiej.
Wskazanie
Sardele są łowione na bolinche przez rzemieślniczych rybaków z wybrzeży Zatoki Biskajskiej. Połowy Bolinche umożliwiają selektywne chwytanie, unikając przełowienia i odrzucania gatunków nieposiadających wartości handlowej.
Sposób przyjmowania
Zaleca się otwierać i podawać w towarzystwie opiekanego chleba lub sałatki.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Filety z anchois (sardele, sól): 60%, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia*: 40%
*Z upraw ekologicznych. 40% składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna174.2 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy13.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0.3 g
-
Cukry1 g
-
Białka23 g
-
Sól10 g
-
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe7 g
-
Wielonienasycone kwasy tłuszczowe2.6 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.