Ekologiczna gotowana fasola ganxet
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez dodatków Nie zawiera dodatkowych substancji
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Ekologiczna gotowana fasola ganxet z Casa Amella to gotowane na parze rośliny strączkowe, dzięki czemu zachowują swój smak i zapach w jak największym stopniu oraz zachowują składniki odżywcze i niesamowitą konsystencję. Mają bardzo cienką i ledwo wyczuwalną skórkę, o delikatnym i kremowym smaku, delikatnym i trwałym.
Wskazanie
Unikalna fasola na świecie. Jest uprawiana tylko na niewielkim obszarze Katalonii z chronioną nazwą pochodzenia.
Jego opracowanie jest wykonywane ręcznie, rozpieszczając produkt od samego początku.
Sposób przyjmowania
Zaleca się otworzyć, podgrzać i zjeść. Do gorących i zimnych sałatek, hummusu itp.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Składniki
Ziarna odmiany Ganxet* (99%), woda do gotowania, sól morska.
(*) Z rolnictwa ekologicznego.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna74 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.5 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe11 g
-
Cukry0.6 g
-
Błonnik pokarmowy4.4 g
-
Białka5.3 g
-
Sól0.26 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.