Eko Kapary
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Nie zawiera cukru Zawiera maksymalnie 0,5 g cukrów na 100 g
-
Nie ma jajka Oznacza brak jaj lub pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Ekologiczne kapary charakteryzują się słonym i lekko kwaśnym smakiem, który dodaje odrobinę świeżości sałatkom, sosom, dressingom, daniom rybnym, mięsom i wielu innym przepisom, a także przyczynia się do obniżenia wysokiego poziomu cukru we krwi. Ze względu na połączenie błonnika i niskiej zawartości kalorii zaleca się jego spożywanie zarówno w przypadku diet niskokalorycznych, jak i w celu regulacji trawienia.
Sposób przyjmowania
Poleca się go stosować do sałatek na zimno lub jako dodatek do wyszukanych dań.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Kapary*, woda, sól i ocet jabłkowy*.
(*) Z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna38 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.5 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe4.9 g
-
Cukry0.5 g
-
Błonnik pokarmowy1.3 g
-
Białka2.9 g
-
Sól20.5 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.