Eko Gotowana Czerwona Fasola
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Te fasolki są bardzo dobre. Są dobrze ugotowane i mają dobry smak. Jedna z najlepszych czerwonych fasoli, jakie kiedykolwiek znalazłem na rynku.
Ces haricots sont très bons. Ils sont biens cuits et de bon goûts. Un des meilleurs haricots rouges que j'aie trouvé sur le marché.
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał
Eko Gotowana Czerwona Fasola opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Gotowana ekologicznie czerwona fasola z Cal Valls jest gotowa do spożycia z wodą i solą. Do tego smażone pomidory, a otrzymasz wyśmienite danie.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spróbować do smaku.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce (0 do 3ºC).
Składniki
czerwona fasola*, woda, sól morska.
(*) Z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna79 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.4 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe19 g
-
Cukryg
-
Błonnik pokarmowy10.5 g
-
Białka5.1 g
-
Sól1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.