Bezglutenowe, naturalne białko z kurczaka
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Nie zawiera cukru Zawiera maksymalnie 0,5 g cukrów na 100 g
-
Niski poziom tłuszczu Nie zawiera więcej niż 3 g tłuszczu na 100 g w przypadku produktu stałego lub 1,5 g tłuszczu na 100 ml w przypadku produktu płynnego.
Opis
Bezglutenowe, naturalne białko kurczaka Frinsa produkowane jest ze świeżej piersi kurczaka, co objawia się końcową konsystencją wysoce zdrowego produktu, o bardzo dużej zawartości białka i niewielkiej ilości tłuszczów. Zawiera tylko wodę i sól.
Wskazanie
Wykonane ze świeżej białej piersi kurczaka z Hiszpanii, wybranej ze względu na wielkość i czystość.
- Ekskluzywny proces konserwowania surowca z użyciem wody i soli, który pozwala zachować właściwości produktu.
- Kurczak okazuje się delikatniejszy, soczysty i smaczny, ponieważ w trakcie procesu mięknie, dzięki czemu przyspiesza się trawienie.
- Idealny dla sportowców, dzieci, osób na diecie białkowej lub prowadzących zdrowy tryb życia.
Sposób przyjmowania
Zaleca się smakować bezpośrednio według gustu konsumenta.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Pierś z kurczaka, woda, sól.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna133 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.5 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.5 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczoweg
-
Cukryg
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka30 g
-
Sól1.4 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.