Bezglutenowa puszka naturalnego białka z indyka
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Nie zawiera cukru Zawiera maksymalnie 0,5 g cukrów na 100 g
-
Niski poziom tłuszczu Nie zawiera więcej niż 3 g tłuszczu na 100 g w przypadku produktu stałego lub 1,5 g tłuszczu na 100 ml w przypadku produktu płynnego.
Opis
Frinsa w puszce, bezglutenowe, naturalne białko indycze, produkowane ze świeżej piersi indyka, jest zdrową żywnością, gotową do bezpośredniego spożycia w dowolnym momencie. Proces konserwowania surowego zachowuje wszystkie zalety.
Wskazanie
Wykonane z piersi indyka pochodzącej z Hiszpanii, czyste i w jednym kawałku.
- Proces konserwowania surowców i sterylizacja w wysokiej temperaturze, która zachowuje właściwości żywności i łagodzi trawienie.
- Zapach i smak indyka gotowanego w soku.
- Twarda konsystencja, ale miękka na podniebieniu.
- Polecany sportowcom, osobom na diecie białkowej lub osobom prowadzącym zdrowy tryb życia.
Sposób przyjmowania
Zaleca się smakować bezpośrednio według gustu konsumenta.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Pierś z indyka, woda, sól.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna129 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczoweg
-
Cukryg
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka30 g
-
Sól1.3 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.