Tempe
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Uwielbiamy go i ma dobrą cenę. Występuje w łagodnym dressingu i zawiera ferment koji. Teraz jest podzielony na pół, co ułatwia wyjmowanie ze słoiczka. Działa trawiennie i stanowi doskonały substytut mięsa. Cienko pokrojone, marynowane przez 10-15 minut w sosie tamari lub sojowym i smażone na oleju kokosowym, jest pyszne (po balijsku) i łączy się z kuskusem, szpinakiem, jarmużem, ryżem, komosą ryżową i nie tylko.
Nos encanta y tiene buen precio. Viene en un suave aliño y contiene fermento koji. Ahora esta partido por la mitad que facilita su extracción del bote. Es digestivo y un maravilloso sustituto de la carne. Cortado fino, macerado 10-15 minutos en tamari o salsa soja y frito en aceite de coco es delicioso (estilo Bali) y combina con cous-cous, con espinacas, con kale, con arroz, quinoa y más..
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo soczyste i wysokiej jakości.
Muy jugos0 y de calidad
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Dobra fermentacja. Przepisy wegańskie.
Un buen fermentado. Recetas veganas.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Tempe opinii
Based in 42 reviews
-
5 stars38
-
4 stars2
-
3 stars2
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Co to jest Tempeh Vegetalii?
Vegetalia Tempeh to żywność, która zapewnia wysokiej jakości białko , dzięki czemu jest bardzo zdrowa.
Właściwości Vegetalia Tempeh
Tempeh Vegetalii jest warzywną alternatywą dla klasycznego steku mięsnego, a także dostarcza organizmowi dużej ilości białka.
Korzyści Vegetalia Tempeh
Tempeh Vegetalii to opcja dla osób na diecie wegańskiej . Ponadto jest idealny dla osób uprawiających sport ze względu na wysoką jakość białek.
Ostrzeżenia Tempeh Vegetalii
Przed zażyciem Tempeh należy zwrócić uwagę na następujące kwestie:
- Minimalna trwałość produktu Tempeh w szklanej butelce (sterylizowanej) wynosi trzy lata.
- Po otwarciu resztę należy przechowywać w lodówce w temperaturze -4ºC, z zalecanym okresem spożywania wynoszącym dziesięć dni.
Jak gotować Tempeh of Vegetalia?
Przepisy na Tempeh są zróżnicowane. Może być stosowany jako zamiennik mięsa w hamburgerze, a nawet może być pokrywany w panierowanym sosie z kurczaka.
Przed jakimkolwiek przepisem Tempeh należy gotować przez około 10-15 minut .
Składniki
Woda, sól morska, koji, shoyu, soja, ocet jabłkowy, pszenica.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna174 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy9.8 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1.8 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe1.6 g
-
Cukry0.48 g
-
Błonnik pokarmowy6.3 g
-
Białka17.6 g
-
Sól0.1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
4 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.