Organiczny pasztet z karczochów
-
Wysokiej jakości składniki (bezmleczne, niezbędne dla mnie), mocny i bardzo bogaty smak oraz kremowa i przyjemna konsystencja.
Gran calidad en sus ingredientes (sin lácteos, imprescindible para mí), sabor potente y muy rico y textura untuosa y agradable.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Organiczny pasztet z karczochów opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Organiczny pasztet z karczochów jest bardzo miękki, gotowy do spożycia, do kanapek i kanapek, a także jako dodatek do sałatek, mięs, drobiu i ryb.
Wskazanie
Wytwarzany z naturalnych karczochów idealnie nadaje się jako sos do makaronu, doskonale komponuje się z serami i jest bardzo smaczny jako aperitif z surowymi warzywami.
Sposób przyjmowania
Polecany jako składnik sosów do makaronów, do serów oraz jako dip do surowych warzyw.
Składniki
Ekologiczne karczochy, Ekologiczna czerwona papryka, Ekologiczny olej słonecznikowy, Ekologiczna oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, Ekologiczne kapary, Ekologiczny ocet winny, Ekologiczna pietruszka, Ekologiczny czosnek, Sól.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna476 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy10.7 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1.29 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe2.25 g
-
Cukry0.31 g
-
Błonnik pokarmowy0.23 g
-
Białka2.18 g
-
Sól0.15 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.