Organiczny pasztet z borowików
Opis
Ekologiczny pasztet z borowików jest gotowy do spożycia i do spożycia w kanapkach i kanapkach, a także jako dodatek do sałatek, mięsa, drobiu i ryb.
Wskazanie
Wytwarzany z naturalnych "funghi borowików" idealnie nadaje się jako sos do makaronu, doskonale komponuje się z serami i jest bardzo smaczny jako dip z surowymi warzywami.
Sposób przyjmowania
Polecany jako składnik sosów do makaronów, łączony z serami oraz jako dip lub przekąska do surowych warzyw.
Składniki
Ekologiczne grzyby, ekologiczne suszone pomidory, ekologiczna oliwa z oliwek extra virgin, ekologiczny olej słonecznikowy, ekologiczna pietruszka, ekologiczny ocet balsamiczny, ekologiczny ocet winny, ekologiczny czosnek, sól, ekologiczne suszone borowiki, naturalny aromat grzybowy.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna531 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy10.3 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe3.8 g
-
Cukry2.8 g
-
Błonnik pokarmowy2.6 g
-
Białka3.7 g
-
Sól0.66 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.