Hummus z ciecierzycy
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Organiczny Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Hummus z ciecierzycy Vivibio to tradycyjny sos na bazie ciecierzycy, typowy dla kuchni bliskowschodniej, który można spożywać w postaci własnej, do smarowania lub jako składnik do przygotowania wielu potraw.
Sposób przyjmowania
Zalecany jako przystawka, smarowany na grzankach i pieczywie lub krakersach lub jako sos do surowych warzyw.
Składniki
Ciecierzyca (60%), woda, sól morska, czosnek, sok z cytryny, pietruszka, oliwa extra vergine, pasta sezamowa (tahini).
Tabela żywieniowa
-
Dla 190 g
-
Wartość energetyczna127 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy5.7 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0.8 g
-
Cukry12 g
-
Błonnik pokarmowy3.7 g
-
Białka4.5 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.