Ekologiczny, pikantny pasztet z czarnych oliwek
Opis
Organiczny pikantny pasztet z czarnych oliwek jest wytwarzany z autentycznych czarnych oliwek z Aragonii, dzięki czemu uzyskuje się intensywny aromat i smak.
Wskazanie
Gotowe do spożycia, do kanapek i kanapek, a także do sałatek, mięsa, drobiu i ryb. Doskonale komponuje się z serami i warzywami, nie zapominając o najprostszym przepisie: na dobrej kromce chleba.
Sposób przyjmowania
Polecany do kanapek i kanapek, do sałatek, mięs, drobiu i ryb, w połączeniu z serami i warzywami.
Składniki
Ekologiczne czarne oliwki, Ekologiczny olej słonecznikowy, Ekologiczna oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, Woda, Organiczny sok z cytryny, Organiczny pieprz cayenne, Sól.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna357 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy31 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe4.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe19 g
-
Cukry0.2 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka1.4 g
-
Sól3.2 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.