Ekologiczny pasztet wieprzowy i jelenia, bezglutenowy, bez laktozy
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bez dodatków Nie zawiera dodatkowych substancji
-
Zero waste Zero waste - koncepcja zrównoważonego życia oparta na ponownym wykorzystaniu odpadów.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Pasztet wieprzowy i jelenia Eko bezglutenowy i bez laktozy marki Eth Paté de Mia to pasta do smarowania na bazie składników pochodzących z wieprzowiny i jelenia. Idealny do smaku samodzielnie lub w połączeniu z innymi przepisami, zwłaszcza mięsnymi, pasztet ten jest bez wątpienia idealnym produktem dla smakoszy, który zadowoli podniebienia najbardziej wybrednych smakoszy.
Sposób przyjmowania
Polecane jako starter. Ze względu na swoją konsystencję możemy go wykorzystać jako dodatek do warzyw czy mięs.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Podgardle*, Chudy jeleń* (33%), Wątróbka wieprzowa*, Sól, Pieprz*, Czosnek*.
(*) Składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna363 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy29.8 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe12.33 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe12.02 g
-
Cukry0.96 g
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka11.53 g
-
Sól1.07 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.