Ekologiczny pasztet dyniowo-imbirowy
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bez soi Wskazuje na brak soi lub jej pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
Nie zawiera proszku do pieczenia Wskazuje na brak drożdży lub pochodnych drożdży, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Bez oleju palmowego Nie zawiera oleju z owoców palmy
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Ekologiczny pasztet dyniowo-imbirowy wytwarzany ręcznie, osiągający smak i konsystencję jak świeżo wyrabiany w domu.
Środki ostrożności
Po otwarciu przechowywać w lodówce i wkrótce spożyć.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Dynia* (43%), Marchewka* (13%), Olej słonecznikowy*, Nasiona słonecznika*, Sok z cytryny*, Cebula*, Syrop z agawy*, Cebula suszona*, Koncentrat pomidorowy*, Sól morska, Ocet jabłkowy*, ziemniak skrobia*, imbir* (0,5%), substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, gałka muszkatołowa*, kurkuma*.
(*) Certyfikowany produkt ekologiczny.
Certyfikat
ES-ECO-020-CV
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna176 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy12.6 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1.4 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe11.1 g
-
Cukry7 g
-
Błonnik pokarmowy2.9 g
-
Białka3.2 g
-
Sól1.3 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.