marynowany imbir
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
marynowany imbir opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Imbir znajduje się na podium żywności przeciwzapalnej, zwalczającej przerażające przewlekłe stany zapalne niskiego stopnia.
Jest również fantastyczny na trawienie, promuje zdrowie stawów, poprawia zarządzanie poziomem cukru we krwi, zwalcza infekcje, poprawia profil lipidowy i ma wielką moc przeciwutleniającą.
Ten imbir jest zwijany w cienkie paski, zachowuje część skórki, która zawiera cenny błonnik i jest marynowany w occie jabłkowym. Oznacza to, że jeśli się odważysz, możesz go zjeść bezpośrednio. Wystarczy jeden lub dwa paski dziennie, tuż przed jedzeniem.
Wskazanie
Imbir : Naturalny środek przeciwzapalny, bardzo skuteczny w łagodzeniu problemów jelitowych i poprawie trawienia. Szczególnie przydatny w walce z uczuciem mdłości.
Ocet jabłkowy: świetnie trawienny i przeciwdrobnoustrojowy, który pomaga nam również regulować poziom cukru we krwi.
Sposób przyjmowania
Dodaj go do gulaszu i sałatek, zmiksuj na smoothie, włóż mały kawałek do szklanki kombucha lub zrób z nim winegret.
Składniki
Organiczny imbir, woda, organiczny ocet jabłkowy i sól.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna119 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.75 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe18 g
-
Cukry1.7 g
-
Błonnik pokarmowy2 g
-
Białka9 g
-
Sól0.03 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.