kapary
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Kapary marynowane w alkoholu zbożowym. Jej charakterystyczny smak doceniany jest do przygotowywania sałatek, dań na ciepło i na zimno, dressingów typu winegret oraz sosów np. Tatarski.
Wskazanie
Adnotacja: FR BIO 01
Sposób przyjmowania
Polecany do dań gorących i zimnych oraz do robienia dressingów, sosów i marynat.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, chronionym przed światłem. Po otwarciu pojemnika przechowywać w lodówce.
Składniki
Kapary*, sól, ocet alkoholowy zbożowy*. * Z rolnictwa ekologicznego.
Certyfikat
FR BIO 01Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna34 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.5 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.12 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe4.6 g
-
Cukry1.3 g
-
Błonnik pokarmowy2.7 g
-
Białka1.5 g
-
Sól9.1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.