Ekologiczne kapary z octem jabłkowym
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez dodatków Nie zawiera dodatkowych substancji
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Nie jest to jedna z moich ulubionych rzeczy pod względem smaku, ale jem ją, bo jest zdrowa. Ta łódź jest bardzo wygodna.
No es de mis cosas preferidas en cuanto sabor pero las tomo porque son saludables. Este bote es muy cómodo.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Ekologiczne kapary z octem jabłkowym opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Kapary są doskonałym źródłem przeciwutleniacza zwanego kwercetyną. I wiesz, co robią przeciwutleniacze : zwalczają starzenie się i wolne rodniki.
Wskazanie
Mają też rutynę, związek związany ze zdrowiem układu krążenia, który ochroni cię przed przerażającymi żylakami.
Są bardzo niskokaloryczne i niskowęglowodanowe i są marynowane w occie jabłkowym, co czyni je idealnymi dla zagwarantowania dobrego trawienia.
Sposób przyjmowania
Garść kaparów warto dodać do sałatki, domowej pizzy, winegretu czy gulaszu; lub przygotować z nich sos tatarski. Można je również podać jako przystawkę: stoją same.
Składniki
Organiczne kapary, woda, organiczny ocet jabłkowy i sól.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna35 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.5 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1.86 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe5.9 g
-
Cukry0.05 g
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka2.8 g
-
Sól6.3 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.