Macki kalmarów w ekologicznym sosie galicyjskim
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Macki kalmarów w ekologicznym sosie galicyjskim z Accent Bio są gotowane na parze i gotowane w typowym sosie galicyjskim z dodatkiem oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, papryki, cebuli i czosnku.
Wskazanie
Kałamarnice są łowione ręcznie po kolei przez rzemieślniczych rybaków z wybrzeża Pacyfiku w Peru, co pozwala na selektywne chwytanie, unikając przełowienia i odrzucania gatunków bez wartości handlowej.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Dla 100 g:
Macki kałamarnicy (75%), oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia (22%), Omega 3 (0,5 g), Omega 6 (0,36 g), czosnek, papryka, cebula.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna161 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy6 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.94 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe2 g
-
Cukry1 g
-
Błonnik pokarmowy1 g
-
Białka25.2 g
-
Sól1.38 g
-
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe3.83 g
-
Wielonienasycone kwasy tłuszczowe0.85 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.