Przecier nerkowcowy
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Pyszny Najlepszy krem z orzechów nerkowca, jaki kiedykolwiek próbowałem. Wspaniała konsystencja, boski smak. Spróbuj
Delicioso O melhor creme de caju que já provei Textura maravilhosa, sabor divinal. Experimentem
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał
Przecier nerkowcowy opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Puree z nerkowców Jean Herve najlepiej spożywać w kuchni, rozcieńczone niewielką ilością wody. Bardzo dobrze komponuje się z wszelkiego rodzaju surowymi warzywami.
Wskazanie
Nerkowce, krzew szeroko rozpowszechniony w Indiach, na Reunion, w Ameryce i Afryce, orzechy nerkowca są suszone gorącym powietrzem w naszej fabryce. Ten delikatny i naturalny proces suszenia rozwija aromat i poprawia strawność.
Sposób przyjmowania
Zaleca się obrać awokado, wymieszać z łyżką puree z orzechów nerkowca, sokiem z cytryny, pół szklanki wody, szczyptą soli i pieprzu.
Składniki
Orzechy nerkowca z Wietnamu.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna601 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy43.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe8.7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe26 g
-
Cukry7.4 g
-
Błonnik pokarmowy3.1 g
-
Białka21.2 g
-
Sól0.03 g
-
Fosfor494 mg
-
Magnezz255 mg
-
Witamina B1 / Tiamina0.5 mg
-
Miedź1.9 mg
-
Magnez1.7 mg
-
Witamina K37.4 μg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
2 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.