Bio zupa miso genmai
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Niski poziom tłuszczu Nie zawiera więcej niż 3 g tłuszczu na 100 g w przypadku produktu stałego lub 1,5 g tłuszczu na 100 ml w przypadku produktu płynnego.
Opis
Zupa miso Genmai znana ze smaku umami i profilu odżywczego ma przyjemnie słony smak i ziemiste nuty pochodzące z brązowego ryżu. Zupa Genmai Miso znana jest ze swojej równowagi smaków i zdolności do ulepszania użytych składników.
Sposób przyjmowania
Zaleca się podawać na gorąco.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości mięczaków, ryb i/lub orzechów.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Woda, Miso* (9%) (soja*, brązowy ryż* i sól morska), cebula*, wodorosty Wakame* i wodorosty Nori*
(*) Składniki organiczne.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna13 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.6 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe1.2 g
-
Cukry0.8 g
-
Błonnik pokarmowy0.5 g
-
Białka1 g
-
Sól1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.