Sos curry z cukinii Eco
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Wolno gotowana cukinia z papryką i cebulą, doprawiona specjalnie dobranym curry, z odrobiną śmietanki sojowej : kremowa receptura, w której siła i słodycz są idealnie zbalansowane.
Sposób przyjmowania
Zaleca się podgrzać przed podaniem. Ten przepis idealnie komponuje się z grillowanym mięsem (tofu, tempeh), a nawet płatkami zbożowymi (jak nasza komosa ryżowa z cebulą i rodzynkami). Sugerowany napój: herbata bergamotowa.
Składniki
Cukinia* (56%), cebula*, czerwona papryka*, soja do gotowania* (10%: woda, soja*, olej słonecznikowy*, cukier trzcinowy* (pochodzenie z Francji)), pomidory* (pochodzenie z Francji), olej na pierwsze zimno tłoczony słonecznik* (pochodzenia południowo-zachodniego), Sal de Guérande Nature & Progrès gwarantowana, Kolendra*, Curry* (0,3%: kolendra*, kminek*, kozieradka*, koper*, pieprz*, cynamon*, kardamon*).
(*) Składniki z rolnictwa ekologicznego
Certyfikat
FR-BIO-01
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna60 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy4.3 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.5 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe3.1 g
-
Cukry2.4 g
-
Błonnik pokarmowy1.5 g
-
Białka1.4 g
-
Sól0.36 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.