Papryczki z bakłażanem i taginem Eco
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
W tym przepisie Tajín bakłażany są duszone z cebulą i papryką, wszystkie doprawione kminkiem; dodano bardzo mało soli.
Sposób przyjmowania
Zaleca się podgrzać przed podaniem. Tadżin z bakłażana i papryki idealnie pasuje do płatków zbożowych, takich jak quinoa lub ryż; może również bardzo dobrze komponować się z wybranym grillem. Sugerowany napój: sok pomidorowy.
Składniki
Czysta woda z Parku Regionalnego Górnej Langwedocji, Kapusta*, Pomidory* (pochodzenia Francuskiego), Dynia* (14% Pochodzenia Francuskiego), Zielona Soczewica* (11% Pochodzenia Południowego Zachodu), Cebula*, Morele*, Pierwszy tłoczony na zimno olej słonecznikowy * (pochodzenie południowo-zachodnie), Sal de Guérande gwarantowane przez Nature & Progrès, Kurkuma*, Szałwia*, Seler*.
(*) Składniki z rolnictwa ekologicznego
Certyfikat
FR-BIO-01
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna65 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.2 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe8.2 g
-
Cukry1.4 g
-
Błonnik pokarmowy3.1 g
-
Białka3.8 g
-
Sól0.27 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.