Koktajl owocowo-zbożowy z kakao
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Opis
Koktajl owocowo-zbożowy z kakao na bazie naturalnych składników. Jest źródłem błonnika, białka i kwasów omega 3. Posiada wysoką wartość odżywczą.
Zawiera prebiotyczny błonnik, którym wzmacniane są produkty w celu maksymalnego wchłaniania składników odżywczych i regulacji pracy układu trawiennego.
Polecany osobom dorosłym, osobom starszym, osobom z dysfagią lub trudnościami w żuciu, osobom z chorobą Alzheimera, chorobami neurodegeneracyjnymi lub neurologicznymi, procesami onkologicznymi, brakiem sprawności ruchowej lub potrzebą uzupełnienia żywieniowego.
Wskazanie
- Funkcjonowanie mózgu.
- Pomagają obniżyć poziom cholesterolu
- Poprawiają pracę układu krążenia.
- Utrzymanie wzroku.
- Działanie przeciwutleniające i przeciwzapalne.
- Wzmacniają układ odpornościowy.
- Regulują ciśnienie krwi.
- Poprawiają codzienne zmęczenie.
Sposób przyjmowania
Podgrzej w bemarze lub kuchence mikrofalowej bez pokrywki i sprawdź temperaturę przed jedzeniem.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 48 godzin.
Składniki
Woda, przecier owocowy 16% (mango, banan), zagęszczony sok z daktyli, pasta migdałowa, kakao w proszku (1,3%), mąka z komosy ryżowej, inulina z agawy, wanilia.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna73 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy2.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe11 g
-
Cukry8 g
-
Błonnik pokarmowy1.6 g
-
Białka1.6 g
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.