Japońska sałatka jarzynowa
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Niski poziom tłuszczu Nie zawiera więcej niż 3 g tłuszczu na 100 g w przypadku produktu stałego lub 1,5 g tłuszczu na 100 ml w przypadku produktu płynnego.
Opis
Warzywa morskie są bogate w jod. Osoby wrażliwe na działanie jodu powinny przed spożyciem skonsultować się z lekarzem.
Sposób przyjmowania
Zaleca się po prostu moczyć go przez 10-15 minut w ciepłej wodzie (Uwaga: zwiększy swoją objętość nawet pięciokrotnie). Dobrze odsączyć i doprawić ulubionymi przyprawami.
Środki ostrożności
Ze względu na charakter produktu opakowanie może zawierać śladowe ilości ryb, mięczaków i/lub skorupiaków.
Składniki
Wakame (Undaria pinnatifida), Agar (Gelidium spp.), Aka Tsunomata (Chondrus ocellatus)
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna20 kcal
-
Tłuszcze / Lipidyg
-
Nasycone kwasy tłuszczoweg
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczoweg
-
Cukryg
-
Błonnik pokarmowy6.4 g
-
Białka1.7 g
-
Sól1 g
-
Jodyna1310 μg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.