Japońska pasta miso z jęczmienia
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Organiczny Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Znany również jako Mugi Miso, jest tradycyjnym miso wiejskiej Japonii. To wspaniałe miso jest wytwarzane tradycyjnymi metodami i dojrzewa w beczkach z drewna cedrowego przez 1-2 lata.
Sposób przyjmowania
Polecany jest do dodawania bogatego smaku i skoncentrowanej dobroci do sosów, dań zapiekanych, zup i fasoli. Robi również doskonałą zupę miso.
Składniki
całe ziarna soi* (36%), jęczmień* (30%), sól morska, woda.
(*) Z upraw ekologicznych.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna153 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy5.7 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe12 g
-
Cukry6.7 g
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka11 g
-
Sól12.4 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.