Gulasz Eco Madryt
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie zawiera barwników Nie zawiera barwników
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
-
Brak alergenów Nie zawiera alergenów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Gulasz madrycki Eco de Cachopo to typowy madrycki przepis, który uzupełnia różnorodność przygotowanych posiłków. To pierwsza wysokiej jakości konserwa mięsna i kiełbasa wyprodukowana z miękkiej i delikatnej ciecierzycy firmy Cachopo.
Sposób przyjmowania
Gotowe do podgrzania i podania. Wskazane jest spożywanie od 2 do 4 tygodniowych porcji roślin strączkowych, które dostarczają nam węglowodanów, białek roślinnych i błonnika pokarmowego.
Warunki przechowywania
Aby zapewnić odpowiednią stabilność produktu, należy go przechowywać w temperaturze pokojowej, w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu i spożyć w ciągu 72 godzin.
Najlepiej spożyć w ciągu 4 lat.
Składniki
Ciecierzyca*, bulion* (na bazie wody, kości wołowych*, golonki*, solonego kręgosłupa*, warzyw* i soli), ziemniaki*, wołowina*, chorizo*, boczek* i szynka*.
*Składniki z upraw ekologicznych.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna133 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy7.85 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe3.1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe9.45 g
-
Cukry0.63 g
-
Białka7.78 g
-
Sól0.8 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.