Ekologiczne warzywa w stylu indyjskim
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Przepis bogaty we wszystkie smaki Indii : cukinie, groszek, pomidory, ziemniaki i paprykę, wolno gotowane z festiwalem ziół i przypraw.
Sposób przyjmowania
Zaleca się podgrzać przed podaniem. Możesz jeść te warzywa w stylu indyjskim z ryżem curry i różaną herbatą lub po prostu z surowymi warzywami sezonowymi; Mogą również towarzyszyć wybranemu grillowi.
Składniki
Cukinia* (30%), Pomidory* (21% pochodzenia Francja), Groch* (13% pochodzenia Francja), Ziemniaki* (13% pochodzenia Francja), Cebula* (8,5%), Zielona papryka* (8,5%), Czerwona papryki* (4,2%), sok z cytryny*, pierwszy tłoczony na zimno olej słonecznikowy* (pochodzenia południowo-zachodniego), sól Guérande gwarantowana przez Nature & Progrès, kolendra*, kminek*, kozieradka*, koper włoski*, pieprz*, cynamon*, kardamon *.
(*) Składniki z upraw ekologicznych
Certyfikat
FR-BIO-01
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna46 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.9 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe6.2 g
-
Cukry3 g
-
Błonnik pokarmowy2.3 g
-
Białka1.9 g
-
Sól0.5 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.