Ekologiczna zupa krem katmandu
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Doskonała harmonia między delikatnymi smakami dyni i batatów, wzmocniona mieszanką przypraw o subtelnych zapachach.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać na gorąco. Do tej afrykańskiej zupy możesz dodać miskę kaszy jaglanej z kolendry.
Składniki
Czysta woda z Parku Regionalnego Górnej Langwedocji, słodkie ziemniaki* (19%), dynia* (15% pochodzenia francuskiego), czerwona papryka*, marchew* (pochodzenia francuskiego), cebula*, sól z Guérande gwarantowana Nature & Progrès, kurkuma* (0,1%), kolendra*, pieprz Cayenne*, kozieradka*, pieprz*, kminek*, musztarda*, koper włoski*, czosnek*, ciecierzyca*, groszek dwoisty*
(*) Składniki z upraw ekologicznych
Certyfikat
FR-BIO-01
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna26 kcal
-
Tłuszcze / Lipidyg
-
Nasycone kwasy tłuszczoweg
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe5 g
-
Cukry2 g
-
Błonnik pokarmowy1.2 g
-
Białka0.6 g
-
Sól0.37 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.