Ekologiczna zupa jarzynowa bazyliowa
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Pyszna biała fasola, gotowana z pomysłowym połączeniem warzyw (marchew, ziemniaki, cukinia, rzepa, fasolka szparagowa, por, pomidory), doprawiona smakami Prowansji. Dodano trochę soli.
Sposób przyjmowania
Zaleca się podgrzać przed podaniem. To kompletne i zbilansowane danie, które samo w sobie będzie doskonałym obiadem. Sugerowany napój: sok pomidorowy lub sok z buraków.
Składniki
Czysta woda z Parku Regionalnego Górnej Langwedocji, Biała Fasola* (pochodzenie z południowego zachodu), Marchew* (pochodzenie z Francji), Ziemniaki* (pochodzenie z Francji), Cukinia*, Rzepa* (pochodzenie z Francji), Zielona Fasola* (pochodzenie z Francji ), pory* (pochodzenie z Francji), pomidory* (pochodzenie z Francji), bazylia*, pierwsza oliwa z oliwek tłoczona na zimno*, sól Guérande gwarantowana przez pieczęć Nature & Progrès, czosnek*, oregano*, pieprz*.
(*) Składniki z rolnictwa ekologicznego
Certyfikat
FR-BIO-01
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna56 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe7.5 g
-
Cukry1.9 g
-
Błonnik pokarmowy2.9 g
-
Białka2.6 g
-
Sól0.49 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.