Ciecierzyca w stylu marokańskim
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Wolno gotowana ciecierzyca ze słodkim sosem z pomidorów, papryki, daktyli i kminku.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać na ciepło, z surowymi warzywami sezonowymi (ogórek z miętą, tartą marchewkę z pomarańczą, tartą kapustę z rodzynkami itp.) lub na zimno, jako przystawkę, w torebkach ze szaszłykami.
Składniki
Pomidory* (pochodzenie z Francji), ciecierzyca* (28% pochodzenia południowo-zachodniego), czysta woda z Parku Regionalnego Górnej Langwedocji, czerwona papryka*, zielona papryka*, daktyle*, pierwszy tłoczony na zimno olej słonecznikowy* (z południowego zachodu), Sal de Guérande gwarantowana przez Nature & Progrès, Kmin*.
(*) Składniki z rolnictwa ekologicznego
Certyfikat
FR-BIO-01
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna128 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy2.7 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe17 g
-
Cukry5.3 g
-
Błonnik pokarmowy4.8 g
-
Białka6.5 g
-
Sól0.71 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.