Umeboshi Ryujin
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
To umeboshi jest produkowane w Japonii zgodnie z tradycyjną metodą. Śliwka odmiany ume jest zbierana niedojrzała i przechowywana w soli i liściach shiso przez długi okres, aby nadać jej charakterystyczny czerwony kolor. Następnie śliwki pozostawia się na tydzień do wyschnięcia na słońcu, a następnie pozostawia do dojrzewania w beczkach przez kolejny rok. Dzięki dojrzewaniu rozwinie się typowy słony i kwaśny smak.
Śliwki Umeboshi wspomagają trawienie.
Wskazanie
Idealny do stosowania w kuchni z warzywami i zbożami.
Sposób przyjmowania
Używaj do gotowania z warzywami i zbożami lub puree i puree, aby doprawić i przygotować sosy.
Składniki
Sól morska, liście Shiso, japońskie śliwki umeboshi.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna24 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.6 g
-
Białka0.3 g
-
Sól14.25 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.