Zielone pesto bazyliowe z pecorino i orzechami nerkowca
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Zielone pesto bazyliowe z pecorino i orzechami nerkowca opinii
Based in 1 review
-
5 stars0
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Zielone pesto bazyliowe z pecorino i orzechami nerkowca wykonane z najwyższej jakości składników, aromatyzowane serem, oliwą extra virgin, orzechami nerkowca i orzeszkami pinii. Produkt jest pasteryzowany.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać jako przyprawę do dań makaronowych.
Środki ostrożności
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć najlepiej w ciągu 10 dni.
Warunki przechowywania
Przechowywać w temperaturze pokojowej z dala od źródeł ciepła.
Składniki
Bazylia* (58%), oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia* (30%), orzechy nerkowca* (7%), ser Pecorino* (2%), orzeszki pinii*, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy, czosnek*, sok z cytrynowy*.
(*) Z rolnictwa ekologicznego
Certyfikat
IT-BIO-006
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna351 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy33.5 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe5.25 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe6.4 g
-
Cukry0.5 g
-
Błonnik pokarmowy3.8 g
-
Białka4.12 g
-
Sól1.34 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.