Warzywa w sosie curry
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Sos curry z warzywami można wykorzystać w kuchni na wiele sposobów. To pyszna i wszechstronna baza, którą można wykorzystać do tworzenia wyszukanych dań, jako dodatek, a nawet jako nadzienie do empanad i pizzy.
Sposób przyjmowania
Zaleca się podgrzać i podawać.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Warzywa* (80%) (cebula, papryka zielona, papryka czerwona, marchewka, fasolka szparagowa), woda, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia*, mleko kokosowe*, skrobia kukurydziana*, czosnek*, sól*, curry*, kurkuma*, przyprawy*
(*) Rolnictwo organiczne.
Certyfikat
ES-ECO-035-RL
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna84 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy5 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe7.9 g
-
Cukry4.5 g
-
Błonnik pokarmowy1.8 g
-
Białka1.4 g
-
Sól1.55 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.