Tamari Bio Sos sojowy
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Świetne do sałatek i gotowania
Genial para ensaladas y cocina
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Fantastyczny do zdrowego aromatyzowania potraw.
Fantástico para dar sabor a tu comida de una manera saludable.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Sos ten jest nieco droższy od sosu sojowego tej samej marki. Ma jeszcze lepszy skład, atrakcyjną cenę i zapewnia dobry czas fermentacji. Nie bardzo rozumiem te naprawy, ale mój partner bardzo lubi ten sos.
Esa salsa es algo más cara que la de soyu de la misma marca. Tiene ingredientes aún mejores, un precio atractivo y creo un buen tiempo de fermentación. No me entero de verdad con esas reparaciones pero esa salsa le gusta mucho a mi compañero.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Jest podstawą w domu, zarówno ze względu na intensywny smak, jak i składniki oraz jako sfermentowany sos.
Es un básico en casa, tanto por su sabor intenso como por sus ingredientes y por ser una salsa fermentada.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Tamari Bio Sos sojowy opinii
Based in 64 reviews
-
5 stars55
-
4 stars9
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Dlaczego warto wziąć sos sojowy Bio Tamari od Biocop?
Biocop Tamari Bio Soy Sauce ma mocny i intensywny smak, dzięki czemu idealnie nadaje się do mięsa i ryb. Ta sfermentowana żywność sprzyja wchłanianiu składników odżywczych i dobrym trawieniu .
Właściwości sosu sojowego Bio Cop Tamari od Biocop
Biocop Tamari Bio Soy Sauce jest wytwarzany tradycyjną japońską metodą płynnej fermentacji w otwartych kadziach , w temperaturze pokojowej. Nie jest filtrowany, ale dekantowany, aby zachować jego właściwości (smak, zapach, kolor).
Zalety sosu sojowego Biocop Tamari od Biocop
Biocop Tamari Bio Soy Sauce poprawia wchłanianie składników odżywczych i trawienie .
Biocop Bio Tamari Sos sojowy Ostrzeżenia
Może zawierać śladowe ilości glutenu.
Jak wziąć Tamari Bio Soy Sauce z Biocop?
Zaleca się, aby poprawić smaki . Idealny do gotowania z warzywami, warzywami, zupami i gulaszami, do robienia sosów i sałatek, wodorostów, płatków, smażonych warzyw, mięsa i ryb.
Wskazanie
Adnotacja: CCPAE
Sposób przyjmowania
Polecany jest do gotowania z warzywami, zup i gulaszu, do przyrządzania sosów i sałatek, wodorostów, płatków śniadaniowych, smażonych warzyw, mięs i ryb.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości glutenu.
Warunki przechowywania
Chronić przed światłem słonecznym. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Składniki
Woda, bio soja, sól morska, Aspergillus oryzae bio
Certyfikat
CCPAETabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna54.22 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe5.1 g
-
Cukry0.3 g
-
Błonnik pokarmowy0.5 g
-
Białka8.27 g
-
Sól17 g
-
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Wielonienasycone kwasy tłuszczowe0.1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
5 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.