Sos sojowy Tamari Strong
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
-
Używam tej marki od dawna i bardzo mi się podoba.
Hace tiempo que uso esta marca y me gusta
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Kochamy to. Używamy go do parowania zarówno kurczaka, jak i ryby, co nadaje potrawie bardzo dobry smak
Nos ha encantado. La usamos para maridar tanto pollo como pescado y le da muy buen sabor a la comida
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Sos sojowy Tamari Strong opinii
Based in 3 reviews
-
5 stars3
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Tamari - Strong Soy Sauce firmy Terrasana to mocny bezglutenowy japoński sos sojowy. Autentycznie wykonane w Japonii z soi i koji (unikalny japoński grzyb). Czas fermentacji: minimum 12 miesięcy. Produkt pasteryzowany.
Wskazanie
Tamari to mocny japoński bezglutenowy sos sojowy z soi i koji (wyjątkowy japoński grzyb). Smak tamari jest cudownie złożony i zawiera wszystkie pięć smaków: słony, kwaśny, słodki, gorzki i umami. Z tym japońskim sosem sojowym naprawdę podnosisz każde danie na wyższy poziom: zupy (miso), dania z makaronem, marynaty, sushi, a nawet gulasz.
Sposób przyjmowania
Zaleca się stosować jako zamiennik soli, jako sos do sushi lub jako bazę do sosu lub dressingu.
Warunki przechowywania
Po otwarciu przechowywać w lodówce do upływu terminu ważności.
Składniki
Ekologiczne ziarna soi, woda, sól morska, eko solone shochu (woda, eko ryż, sól, fermentacja Koji), fermentacja Koji.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna83 kcal
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe6.5 g
-
Cukry0.5 g
-
Błonnik pokarmowy0.7 g
-
Białka14 g
-
Sól13.1 g
-
Sód5172 mg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.