Sos sojowy Tamari
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Jest bardzo gładka. Kupuję już drugi raz iw domu bardzo mi się podoba
Es muy suave. Es la segunda vez que la compro y en casa gusta mucho
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Intensywny i bardzo bogaty smak.
Sabor intenso y muy rico.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Sos sojowy o najlepszym stosunku jakości do ceny, jaki kiedykolwiek próbowałem
La miglior salsa di soia per rapporto qualità/prezzo che abbia mai provato
Tłumaczone z naturitas.it
Zobacz oryginał
Sos sojowy Tamari opinii
Based in 3 reviews
-
5 stars3
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Sos tamari pochodzenia japońskiego jest uzyskiwany z ekologicznie uprawianych ziaren soi, które przeszły powolny proces fermentacji.
Sposób przyjmowania
Zaleca się stosować jako dressing, aby uzyskać złożony i wyśmienity smak sałatek, potrawek, ryb.
Środki ostrożności
Ten produkt jest wytwarzany w tej samej linii pakowania suszonych owoców i sezamu.
Warunki przechowywania
Przechowywać zamknięty w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Woda, soja *, sól.
(*) Z rolnictwa ekologicznego.
Certyfikat
ES-ECO-016-CL
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna43 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe3.4 g
-
Cukry3.4 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka8.5 g
-
Sól13 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.