Sos sojowy Shoyu
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Niski poziom tłuszczu Nie zawiera więcej niż 3 g tłuszczu na 100 g w przypadku produktu stałego lub 1,5 g tłuszczu na 100 ml w przypadku produktu płynnego.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
O prawdziwym sosie sojowym nie wiem zbyt wiele, ale ten ma dobrą cenę i dobry smak i wydaje mi się, że moja partnerka, która pije go niemal codziennie, nie ma żadnych problemów zdrowotnych. Są takie, które mogą być złe, jeśli są źle wykonane (bez poświęcenia odpowiedniego czasu na osiągnięcie dobrej fermentacji). Kupuję go ze względu na skład, ekologię, dobrą cenę i smak, który odpowiada mojej partnerce. Mogę tylko polecić :-)
No me entero mucho con la verdadera salsa de soja, pero esta tiene buen precio y un buen sabor y parece que mi compañero que la toma casi cada día, no tiene problema de salud. Hay algunas que pueden ser malas si están mal hechas (sin tomar el tiempo adecuado para alcanzar una buena fermentación). La compro por su ingredientes, su ecología, su buen precio y el gusto que conviene a mi compañero. Solo puedo recomendarla :-)
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Nie jest miękki, jest za mocny. Szkoda, że kupiłam dwa :(
No es suave es demasiado fuerte. Q pena he comprado dos:(
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
To było zgodne z oczekiwaniami dla sosu, który chciałem zrobić.
Era o esperado para o molho que queria fazer.
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał -
duża ilość. dobrze zapakowane
ótima quantidade. bem embalado
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał
Sos sojowy Shoyu opinii
Based in 13 reviews
-
5 stars10
-
4 stars2
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star1
Opis
Sos sojowy Biocop Shoyu z pszenicą o łagodnym i śródziemnomorskim smaku, idealny w kuchni.
Wskazanie
Pomaga wzmocnić smak Tradycyjna japońska metoda fermentacji płynnej. W otwartych kadziach, w temperaturze pokojowej. Niefiltrowane, ale dekantowane, aby zachować swoje właściwości (smak, zapach, kolor). Adnotacja: CCPAE
Sposób przyjmowania
Zaleca się gotować z warzywami, warzywami, zupami i gulaszami, robić sosy i ubierać sałatki, wodorosty, płatki zbożowe, smażone warzywa, mięso i ryby.
Warunki przechowywania
Chronić przed światłem słonecznym. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Składniki
Woda, sól morska, soja, cała pszenica, Aspergillus oryzae.
Certyfikat
CCPAETabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna57.32 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy10 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe10 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe6.1 g
-
Cukry0.6 g
-
Błonnik pokarmowy0.5 g
-
Białka8.03 g
-
Sól17 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
2 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.