Sos pomidorowy Bolognese
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Made in Italy Produkt wytworzony we Włoszech
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Znakomity produkt! Polecę kilka
Excellent produit ! J'en recommanderai
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał
Sos pomidorowy Bolognese opinii
Based in 2 reviews
-
5 stars2
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Sos pomidorowy Bolognese z łososia nero jest wytwarzany z ekologicznego mięsa i długich pomidorów, w tym Coimbry, Herkulesa i innych odmian uprawianych przez około 25 między prowincjami Ferrara i Rawenna. Zebrane pomidory są przetwarzane w celu zachowania smaków, aromatów i właściwości odżywczych.
Wskazanie
Nasz sos boloński jest wytwarzany według tradycyjnej receptury i starannie dobranych surowców wysokiej jakości. Ponadto odkryj jego smak, łącząc go z naszym ekologicznym makaronem.
Sposób przyjmowania
Polecany do gustu konsumenta
Warunki przechowywania
Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 3-4 dni
Składniki
Pomidor (59%), wołowina (29%), marchew, cebula, seler, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, mięso mielone, marchew, przyprawy.
Certyfikat
IT-BIO-009 Rolnictwo UETabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna87 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy4.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.9 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe4 g
-
Cukry3.2 g
-
Błonnik pokarmowy1.7 g
-
Białka7.1 g
-
Sól0.4 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.