Shio koji ryżowe miso
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bez soi Wskazuje na brak soi lub jej pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
-
Bez dodatków Nie zawiera dodatkowych substancji
-
Bez dodatku cukru Do produktu nie dodano żadnego cukru o właściwościach słodzących.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Doskonała jakość, z Delty Ebro, tradycja i innowacja, niepasteryzowane i pyszne.
Excelente calidad, del Delta del Ebro, tradición e innovación, no pasteurizado y delicioso.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Przygotowywanie dań rybnych, mięsnych czy rybnych niczym w kuchni japońskiej, zapewnia wspaniały smak i korzyści płynące z fermentacji.
Preparar platos de pescado, carne o pescado como en cocina japonesas, le aporta un gran sabor y los beneficios del fermentado
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Shio koji ryżowe miso opinii
Based in 10 reviews
-
5 stars8
-
4 stars2
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Organiczne Shio koji to w 100% ryżowe miso, które pozwala na dodanie smaku lub umami do potraw w najbardziej naturalny sposób. Shio koji to doskonały zamiennik soli.
Wskazanie
Do każdej porcji soli, o której mówi przepis, spróbuj dodać 2 porcje shio-koji, nie tylko poprawi to smak twoich potraw (umami), ale także sprawi, że będzie bardziej korzystna dla zdrowia, ponieważ spożycie soli będzie mniej.
Sposób przyjmowania
Polecamy instant: rozprowadzić mięso lub rybę, wstawić do lodówki na 30 minut, usunąć nadmiar shio koji i gotować. Będziemy zdumieni wynikami.
Jedna noc: zakop warzywa w shio koji na jedną noc, a następnego dnia napełnimy je umami.
Kilka dni: najczęściej zakopujemy tofu w shio koji i zostawiamy w lodówce na około 3 dni, wyczyścimy i posmakujemy tofu, będziecie zaskoczeni zmianą, zwłaszcza miłośnicy sera, którzy nie mogą zjeść tyle, ile by chcieli lubić. Bardzo często zakopuje się jajka na twardo.
Warunki przechowywania
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Składniki
Koji (ryż *, koji-kin), ryż *, woda.
(*) Z rolnictwa ekologicznego.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna138 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.4 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe31.1 g
-
Cukry0 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka0 g
-
Sól10 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
3 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.