Pesto genueńskie - z serem - bezglutenowe
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Pesto alla genovese - z serem - bezglutenowe od Il Nutrimento to warzywne pesto, idealne dla tych, którzy potrzebują lub chcą niepowtarzalnego sosu.
Wskazanie
Ten produkt ze świeżej bazylii i aromatycznych orzeszków piniowych o kremowej konsystencji oferuje całą autentyczność domowych sosów w kuchniach przeszłości. Dostępna jest również wersja całkowicie warzywna dla tych, którzy potrzebują lub chcą wyrazistego sosu bez użycia sera.
Sposób przyjmowania
Zaleca się zaprawianie makaronu.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości selera.
Warunki przechowywania
Przechowywać w lodówce i spożyć krótko po otwarciu.
Składniki
Olej słonecznikowy, *orzechy nerkowca, *bazylia 20,5%, *oliwa z oliwek extra virgin, *parmezan 7%, sól morska, *płatki ziemniaczane, *czosnek w proszku 0,58%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. *ekologiczny.
Certyfikat
IT-BIO-007 Rolnictwo Włochy.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna523 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy53.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe8 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe6.2 g
-
Cukry2.2 g
-
Błonnik pokarmowy1.3 g
-
Białka4.4 g
-
Sól1.5 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.